4. ImunOcube elimină
CLORUL din APĂ

Clorul este o toxină puternică care se ascunde chiar în apa din robinet și
ne otravește în fiecare zi.

Ucigașul invizibil

Îl folosim ca dezinfectant sau înălbitor. E una din substanțele pe care le avem adesea la îndemână în gospodărie. Prezent în mod natural în diferite săruri, inclusiv în sarea de masă pe care o consumăm (NaCl), banalul clor poate fi toxic chiar și în cantități mici.

Când ne expunem la clor?

 • Când bem apă clorinată

Fiindcă este cel mai ieftin dezinfectant, e folosit de mai bine de o sută de ani la dezinfectarea apei potabile din rețelele citadine.

 • Când facem baie sau duș

Două treimi din expunerea la clor se datorează de fapt inhalării aburilor și a bsorbției prin piele în timpul băii. Aburii pe care îi inhalăm în timpul unui duș pot conține cu 50% mai multe chimicale decât apa de robinet, fiindcă clorul e un element care se vaporizează foarte repede, la temperaturi destul de scăzute.

Inhalarea în sine e foarte nocivă, căci clorul în formă gazoasă trece direct în sânge. În timp ce, dacă bem apă clorinată, toxinele sunt parțial filtrate de rinichi și de sistemul digestiv. Datorită dușurilor, nivelul de clor în formă gazoasă e extrem de ridicat în aproape fiecare apartament.

 • Când ne scăldăm în piscine a căror apă a fost tratată cu clor

Chiar și persoanele care nu înoată, ci doar stau pe marginea piscinei, sunt afectate. Analizele lor de sânge, au evidențiat nivele la fel de înalte de tricloramină.

Este cancerigen

 • Riscul de dezvoltare a unei tumori la persoanele care beau apă clorinată este cu 93% mai ridicat decât la cele care beau o apă curată, pură.
 • Acumularea de clor în țesutul mamar poate declanșa cancerul de sân. Un studiu condus în Connecticut arată că femeile suferinde de cancer la sân au niveluri de organoclorine (produse secundare ale clorinării) cu 50-60% mai ridicate în țesutul mamar decât femeile sănătoase.
 • Șobolanii expuși la clor și tricloramină au dezvoltat în scurt timp cancere de rinichi și intestine.
 • În procesul clorinării apei, se formează un produs secundar numit trihalometan (THM). THM-ul este carcinogen chiar și în cantități scăzute, declanșează producția de radicali liberi în corp și mărește stresul oxidativ.

Provoacă boli cardiovasculare

 • Un experiment făcut pe pui de găină, a dovedit că clorul este una din cauzele principale ale aterosclerozei, ale atacului de cord și ale atacului cerebral.

Afectează grav sistemul respirator

 • De fiecare dată când apa clorinată interacționează cu materia organică (ca transpirația sau urina) se eliberează tricloramina, un gaz iritant pentru ochi, piele și căile respiratorii. Tricloramina generează un proces biologic care duce la distrugerea barierei celulare care protejează plămânii.
 • Vaporii de clor sunt un puternic iritant al bronhiilor și plămânilor, cauzează astm și bronșite, în special la copii.

Scade imunitatea și provoacă dezechilibre

 • Apa clorinată vatămă țesuturile și celulele organismului și ucide microflora bacteriană care păstrează corpul în echilibru.
 • Clorul din apă are efecte cosmetice negative, irită pielea, îi ia elasticitatea, usucă părul și poate provoca mătreață.

Clorul e una din substanțele cel mai ușor de eliminat din apă. Cu ajutorul unui sistem de purificare moleculară a apei și a aerului, cum este ImunOcube, putem ține la distanță una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății.

Contact

0722 000 000 / 0761 000 000

0742 000 000 / 0341 000 000

contact@imunocube.com

office@imunocube.com

Copyright © 2017. MAXLOER GLOBAL. All rights reserved