2. ImunOcube elimină
HORMONI ARTIFICIALI, ANTIBIOTICE și PARAZIȚI

Antibioticele şi hormonii artificiali de creştere din carne şi peşte - cauza principală
a obezităţii şi a dezechilibrelor hormonale

In anumite situaţii de viaţă, antibioticele sunt de neînlocuit, dar din momentul în care pătrund necontenit în organismul nostru, reprezintă un mare pericol pentru sănătate.

In zilele noastre, producatorii, în goana după profituri, administrează animalelor permanent doze mari de hormoni artificiali de creştere şi antibiotice.

Antibioticele sunt adăugate în apă şi furaje pentru prevenirea epidemiilor şi mortalităţii, în ciuda condiţiilor improprii de trai.

De asemenea, antibioticele ajung în carne, ouă şi lapte, în urma tratamentelor utilizate în timpul unor boli (carne de pui și porc înjectată cu hormoni și antibiotici), dar sunt folosite şi ca metode de conservare.

Pasteurizarea laptelui nicidecum nu elimină antibioticele, iar fierberea laptelui produce doar descompuneri parţiale ale acestor substanţe nocive.

De asemena, pentru creşterea termenului de valabilitate a cărnii şi oferirea unui aspect „proaspăt” timp de mai multe zile, carnea se tratează cu antibiotice chiar înaintea comercializării acesteia.

Cei mai mulţi hormoni artificiali, antibiotice şi paraziţi se găsesc în carnea de pasăre, de porc, în somonul norvegian şi în vită. Iar cea mai curată carne, din punct de vedere chimic, este de oaie, capră şi cea de vânat.

Peste 95% din puii comercializaţi, sunt crescuti accelerat datorită faptului că sunt dopaţi cu furaje modificate genetic în care se adaugă hormoni artificiali de creştere. De asemenea, sunt trataţi cu antibiotice, iar doza maximă nu este reglementată, aşa că aceştia sunt hrăniţi cu antibiotice toată viaţa.

Puiul de carne, ca să ajungă în magazine, creşte în doar 28 de zile şi i se măreste greutatea proprie de 60 de ori, ajungând la 1.5-2 kg într-o lună de zile. In schimb, puiul de curte ajunge la aceeasi greutate, abia după 3 luni.

Carnea friptă pe grătar reţine cel mai mult hormonii artificiali şi reziduri de antibiotice!

Copii și adolescenți sunt cei mai afectaţi

Consumul cărnii şi a mezelurilor din comerţ cu conţinut de hormoni artificiali de creştere, provoacă dezechilibre grave a sistemului endocrin, ceea ce duce la dezvoltarea accelerată prematură şi supraponderarea la copii şi adolescenţi.

De asemenea, consumul cărnii cu antibiotice dezvoltă rapid aşa numita BIOREZISTENŢĂ. Oamenii care consumă astfel de alimente, devin rezistenţi la tratamentul clasic cu antibiotice.

In cazul în care se imbolnăvesc de o viroză simplă, acestia nu pot fi vindecaţi cu medicamente obişnuite, ci numai cu alte tipuri de antibiotice, mult mai puternice şi nocive, iar perioada de vindecare se măreşte de 2-5 ori.

Astfel, utilizarea antibioticelor în fermele de animale este una dintre cauzele apariţiei speciilor de bacterii şi paraziţi rezistente la antibiotice care se transmit oamenilor.

Antibioticele, hormonii şi paraziţii din carne, ouă, lapte şi peşte ajung în organismul uman şi afectează imunitatea, sistemul endocrin, gastrointestinal, creierul, sângele, ficatul şi rinichii, provoacă alergii severe, favorizează dezvoltarea ciupercilor, atacă sistemul reproductiv.

Produsele de origine animală care conţin hormoni şi antibiotice, nu pot fi evidenţiate şi evitate pentru că producătorii nu sunt obligaţi să specifice acest lucru pe etichetă.

Ca să protejăm copii noștrii de aceste pericole, alimentele de origine animală, înainte de gătire, trebuie obligatoriu purificate de hormoni și anibiotice.

Contact

0722 000 000 / 0761 000 000

0742 000 000 / 0341 000 000

contact@imunocube.com

office@imunocube.com

Copyright © 2017. MAXLOER GLOBAL. All rights reserved